standaard pagina afbeelding

Chris Snellen van Vollenhoven

Master Black Belt, partner at Lean Six Sigma Groep

Annemieke is een deskundige HR professional met een specialisatie in Lean Six Sigma. Ik heb haar begeleid bij één van haar verbeterprojecten en heb haar ervaren als een deskundige en sterke projectleider. Ze heeft daarbij een lastig en complex project gericht op HR dienstverlening tot een verrassend goed einde gebracht. Daarbij heb ik haar ervaren als creatief en nuchter in haar oplossingen en merk dat ze mensen op een positieve manier in beweging krijgt.
Een fijne en gedegen projectleider om mee samen te werken.

Ilona Veld

Teamleider HR Reclassering Nederland
Ilona was de leidinggevende van Annemieke

Ik heb Annemieke ervaren als een kordate op het resultaat gerichte projectleider.
Zij heeft het proces W&S in beeld gebracht en voor efficiency verbetering gezorgd en heeft een prachtig opleidingsplan, welk proces voorbeeld gevolgd zal worden, achtergelaten.

Hetteke Videler

Hetteke gaf leiding aan Annemieke bij
gemeente Oude-IJsselstreek

Annemieke is een zeer integere, pittige, bevlogen en stevig HRM partner. Ze heeft ook een aantal moeilijke dossiers opgepakt, tot op de bodem uitgezocht en tot een goed einde gebracht. Daarnaast heeft ze drie basisprocessen bij P&O via de LEAN methodiek goed ingeregeld waardoor het team P&O een goede grondslag heeft om zonder Annemieke verder te werken. Bovendien is Annemieke een prettig persoon om mee te werken, met oog voor de mens en de menselijke maat.

Ester van de Haar-van der Eerden

Ester gaf leiding aan Annemieke bij Gruitpoort Kunst en Cultuur

Annemieke heeft voor ons kwaliteitsverbeteringen doorgevoerd in de toepassing en ontwikkeling van HRM instrumenten. Onder andere het goed inrichten van het werken met zzpers binnen de fiscale wetgeving, het ontwikkelen van een beoordelingsinstrument en het oplossen van complexe personeelscasuïstiek.
Daarnaast is Annemieke gewoon een hele leuke, doortastende professional waar je fijn mee samenwerkt.